• 9954 Rönök, Temető út 1., HUNGARY
  • info@szabokeramia.hu
miert_mi-1
miert_mi-4
miert_mi-3
miert_mi-2
img-14
Odafigyeléssel és gondoskodással

Minőségi kerámia

Termékeinket kiváló magyar alapanyagból állítjuk elő és a gyártás folyamatát végigkísérve is nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy hazai beszállítókkal dolgozzunk.

Termékeink nagy része a speciális alapanyagnak és a gondos égetési eljárásnak köszönhetően ellenáll még a legzordabb hidegnek is.

Az erős UV sugárzás és a nedvesség is károsító hatással bír. Termékeink ellenállóak, színük azonban évről évre veszíthet élénkségéből, hiszen természetes, vízalapú anyagokat használunk.

Bár a gyártás során sok az automatizált folyamat, termékeinket mégis a kézműves termékek gondossága jellemzi, köszönhetően a kézi felületmegmunkálásnak és végellenőrzésnek.

Környezettudatos szemléletünket igyekszünk érvényesíteni termékeink előállítása során is. Végig a természetességre törekszünk alapanyagaink kiválasztásától egészen a csomagolásig.

Az edényeinken található vízelvezető nyílás segít megteremteni az optimális vízgazdálkodást növényeinknek, védve azokat a pangóvíz okozta károsodástól. Opcionálisan is kérhető.

Széchenyi 2020